Magyar foci

Két bombagólra csak egy Böde-fejes volt a válasz

Megszerezte első szezonbeli győzelmét a Mezőkövesd, miután az OTP Bank Liga harmadik fordulójában 2-1-re nyert Pakson.

A Mezőkövesd kezdeményezett többet a mérkőzés elején, aminek meglett a gyümölcse, mivel egy kimaradt ziccer után megjött az első gól is, nem is akármilyen: egy szögletet követően Berecz Zsombor bombázott a paksi kapu jobb oldalába.

Vezet a Mezőkövesd a Paks otthonában.

Brutális Berecz-bombával vezet a Mezőkövesd Pakson. Nagyon eltalálta a labdát a 24 éves középpályás, más kérdés, hogy a hazaiak egy pontrúgás után készülhettek volna arra, hogy Berecz Zsombornak kivételes a rúgótechnikája.

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 29., szombat

Még a félidő vége előtt erre is rá tudott licitálni a Mezőkövesd, Cseri Tamás csapta be Bertus Lajost, majd egészen elképesztően nagy gólt lőtt a jobb fölső sarokba.

Térfélcsere után a Paks próbálkozott becsülettel, de akkor változott a hazaiak játéka, amikor Ádám Martin helyére a mozgékonyabb Hahn János bejött. A szépítésre a 65. percig kellett várni, ekkor Böde Dániel fejelt védője szorításában a bal alsó sarokba, de a második találat sehogy sem akart összejönni, így a Mezőkövesd 2-1-re nyert.

Böde Dániel gólja a Mezőkövesd ellen.

Böde Dániel szépített, nagyot küzdött a gólért a paksi együttes.

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 29., szombat

Mindkét csapat egy pontot gyűjtött az első két fordulóban, így ez volt a Mezőkövesd első győzelme az idényben, a Paks viszont még nyeretlen.

Végeredmény – NB I, 3. forduló

Paks–Mezőkövesd 1-2 (0-2)
Gólszerző: Böde (65.) ill. Berecz (17.), Cseri (37.)

Olvasói sztorik