Magyar foci sport

Két bombagólra csak egy Böde-fejes volt a válasz

Megszerezte első szezonbeli győzelmét a Mezőkövesd, miután az OTP Bank Liga harmadik fordulójában 2-1-re nyert Pakson.

A Mezőkövesd kezdeményezett többet a mérkőzés elején, aminek meglett a gyümölcse, mivel egy kimaradt ziccer után megjött az első gól is, nem is akármilyen: egy szögletet követően Berecz Zsombor bombázott a paksi kapu jobb oldalába.

Vezet a Mezőkövesd a Paks otthonában.

Brutális Berecz-bombával vezet a Mezőkövesd Pakson. Nagyon eltalálta a labdát a 24 éves középpályás, más kérdés, hogy a hazaiak egy pontrúgás után készülhettek volna arra, hogy Berecz Zsombornak kivételes a rúgótechnikája.

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 29., szombat

Még a félidő vége előtt erre is rá tudott licitálni a Mezőkövesd, Cseri Tamás csapta be Bertus Lajost, majd egészen elképesztően nagy gólt lőtt a jobb fölső sarokba.

Térfélcsere után a Paks próbálkozott becsülettel, de akkor változott a hazaiak játéka, amikor Ádám Martin helyére a mozgékonyabb Hahn János bejött. A szépítésre a 65. percig kellett várni, ekkor Böde Dániel fejelt védője szorításában a bal alsó sarokba, de a második találat sehogy sem akart összejönni, így a Mezőkövesd 2-1-re nyert.

Böde Dániel gólja a Mezőkövesd ellen.

Böde Dániel szépített, nagyot küzdött a gólért a paksi együttes.

Közzétette: M4Sport – 2020. augusztus 29., szombat

Mindkét csapat egy pontot gyűjtött az első két fordulóban, így ez volt a Mezőkövesd első győzelme az idényben, a Paks viszont még nyeretlen.

Végeredmény – NB I, 3. forduló

Paks–Mezőkövesd 1-2 (0-2)
Gólszerző: Böde (65.) ill. Berecz (17.), Cseri (37.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!