Magyar foci sport

Hatgólos thrillerrel indult a Fehérvár NB I-es szezonja

A Fehérvár labdarúgócsapata döntetlennel kezdte az NB I-es szezont, miután 3-3-at játszott Zalaegerszegen a nyitófordulóban. Babati Benjámin és Nikolics Nemanja is duplázott.

A magyar stadionavató, amin a locsoló lopta el a show-t
Győzelemmel kezdte a szezont az Újpest.

A ZTE az előző szezon nagy feltámadását produkálta, mivel biztos kiesőként kezdte az idényt, végül mégis bennmaradt. Ebben nagy szerepe volt Márton Gábornak, a vezetőedző viszont a nyáron Fehérvárra szerződött, úgyhogy számára mindenképpen különleges volt, hogy ZTE-Fehérvár meccset rendeztek az első fordulóban.

A meccs legszebb gólja:

A hazaiak a szo,bati meccsen kétszer is vezetéshez jutottak, azonban a vendégek kétszer egyenlítettek, elsőre a nyáron igazolt Evandro, majd Nikolics tizenegyesből. A magyar válogatottt támadó a második félidőben akcióból volt eredményes, a tizenhatoson kívülről lőtte ki a felső sarkot, úgy tűnt, hogy ezzel nyerhet a Fehérvár, de egy vitatható tizenegyesből kiegyenlített a ZTE, 3-3 lett  a vége.

NB I, 1. forduló

ZTE – Fehérvár 3-3 (2-2)

Gólszerzők: Babati (2., 75. – 11esből), Szépe (16.) illetve Evandro (10.), Nikolics (43. – 11-eseből, 60.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!