Magyar foci sport

Király Gábor leigazolta Halmosi Pétert

Király Gábor egyesülte a Király SE megszerezte a 35-szörös válogatott szélsőt, Halmosi Pétert.

A Vas megyei első osztályban szereplő csapat honlapján magyarázta az együttes névadó tulajdonosa, miért csábította csapatába a gyerekkori barátját:

Az a karrier, ami Halmosi Peti mögött van, és az a harcos, megalkuvást nem tűrő mentalitás, amit a pályán mindig is képviselt, példa lehet minden profi pályafutásra vágyó gyerek előtt. Meggyőződésem, hogy a pályán és az öltözőben is nagy hasznára lesz csapatunknak, segít céljaink elérésében.

Halmosi legutóbb Ausztriában futballozott, miután a Haladásnál lejárt a szerződése és a szombathelyi csapatnál már nem tartottak igényt a játékára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!