Magyar foci

Kleinheisler senkitől sem fél az Európa Ligában

Kleinheisler László nagyon bízik abban, hogy 2020-21-ben szerencsésebb lesz, és az NK Osijek sokkal jobbal szerepel majd a horvát bajnokságban, illetve az Európa Ligában is.

A 29-szeres válogatott középpályás a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, hogy a június 27-i, Dinamo Zagreb elleni meccs előtti bemelegítésnél megsérült, és ugyan az új szezon előtti edzőmérkőzéseken sem léphetett pályára, abban bízik, a hétvégi rajtnál már ismét számolhat vele edzője.

Kleinheisler László kiállítása után szabadultak el az indulatok
Botrányosra sikerült a Horvát Kupa elődöntője.

„Nagy élményt jelentett volna a BL-ben szerepelni, de az Európa Liga miatt sem lehetünk csalódottak, ebben a sorozatban is erős csapatok ellen kell bizonyítanunk. Szerencsére csak a második körben kapcsolódunk be a selejtezőbe, bízom benne, hogy addig teljesen utolérem a társaimat.”

Elárulta, hogy a vezetőség a csoportkörbe jutást várja el, és nem számít, ki az ellenfél, ezt mindenáron teljesíteni kell.

Ha csoda történne, és a Real Madrid jönne szembe, akkor sem törődnék bele a vereségbe, ebben a sorozatban sem félek senkitől. Ilyen a mentalitásom, ez nem változik.

Azt mondta, klubja mellett a válogatottra is figyel, de először Eszéken kellene bizonyítania.

„A futómennyiségemmel eddig sem volt gond, ám Horvátországban taktikailag is sokat fejlődtem – erős bajnokságban szerepelek, úgyhogy hétről hétre jó játékot várok magamtól. Ha ez megvan, beszélhetünk a válogatottról, és hiszem, hogy hamarosan végre eljön az én időm.”

Kiemelt fotó: Twitter/NK Osijek

Olvasói sztorik