Magyar foci sport

Kleinheisler senkitől sem fél az Európa Ligában

Kleinheisler László nagyon bízik abban, hogy 2020-21-ben szerencsésebb lesz, és az NK Osijek sokkal jobbal szerepel majd a horvát bajnokságban, illetve az Európa Ligában is.

A 29-szeres válogatott középpályás a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, hogy a június 27-i, Dinamo Zagreb elleni meccs előtti bemelegítésnél megsérült, és ugyan az új szezon előtti edzőmérkőzéseken sem léphetett pályára, abban bízik, a hétvégi rajtnál már ismét számolhat vele edzője.

Kleinheisler László kiállítása után szabadultak el az indulatok
Botrányosra sikerült a Horvát Kupa elődöntője.

„Nagy élményt jelentett volna a BL-ben szerepelni, de az Európa Liga miatt sem lehetünk csalódottak, ebben a sorozatban is erős csapatok ellen kell bizonyítanunk. Szerencsére csak a második körben kapcsolódunk be a selejtezőbe, bízom benne, hogy addig teljesen utolérem a társaimat.”

Elárulta, hogy a vezetőség a csoportkörbe jutást várja el, és nem számít, ki az ellenfél, ezt mindenáron teljesíteni kell.

Ha csoda történne, és a Real Madrid jönne szembe, akkor sem törődnék bele a vereségbe, ebben a sorozatban sem félek senkitől. Ilyen a mentalitásom, ez nem változik.

Azt mondta, klubja mellett a válogatottra is figyel, de először Eszéken kellene bizonyítania.

„A futómennyiségemmel eddig sem volt gond, ám Horvátországban taktikailag is sokat fejlődtem – erős bajnokságban szerepelek, úgyhogy hétről hétre jó játékot várok magamtól. Ha ez megvan, beszélhetünk a válogatottról, és hiszem, hogy hamarosan végre eljön az én időm.”

Kiemelt fotó: Twitter/NK Osijek

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!