Magyar foci sport

Topligákat megjárt szélsőt vehet a Kisvárda

Bolgár lapértesülések szerint Kisvárdán folytathatja pályafutását a bolgárok 29-szeres válogatott szélsője, Alekszandar Tonev.

Tévedésre gyanakodnak az NB I-es klubnál a pozitív koronavírusteszt miatt
50 emberen végezték el az újabb tesztet, és nincs új megbetegedés.

A CSZKA Szófiában nevelkedett 30 éves játékos komoly rutinnal rendelkezik, hiszen egy szezont lehúzott az Aston Villa 2013-14-es Premier League-csapatában, majd kölcsönben megfordult a skót Celticben, 2016-18 között pedig a Frosinone és a Crotone játékosaként az olasz élvonalban szerepelt.

2018-ban tért haza a Botev Plovdivhoz, ahol most lejárt a szerződése, de a Gong.bg portál úgy tudja,

a Kisvárdától minden bizonnyal nagyon jó ajánlatot kapott, ugyanis a néhány napja visszautasított egy Egyesült Arab Emírségekből érkezett felkérést.

Kiemelt fotó: CARLO HERMANN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!