Magyar foci sport

Koronavírus miatt veszélybe kerülhet a kisvárdai NB I-es rajt

Elmarad a Kisvárda szerdára tervezett Újpest elleni edzőmérkőzése, miután a csapat egyik játékosának koronavírustesztje pozitív lett.

A kisvárdai honlap szerint a járványügyi hatóság további intézkedéséig a szoros érintkezéseket el kell kerülni, az illetékes hatóság szerdán tovább folytatja majd az eljárást.

A teljes csapat és annak környezete koronavírus-teszten esik át, amelyet pénteken is megismételnek. Ezek eredményének függvénye lesz, hogy szombaton pályára léphetnek-e a Mezőkövesd ellen tervezett edzőmérkőzésen.

A vizsgálatok kedvezőtlen eredményének következtében a hatóság akár kéthetes karantént is elrendelhet, ez esetben az augusztus 17-i budafoki bajnoki rajt is veszélybe kerülhet.

Kiemelt fotó: Facebook/Kisvárda FC

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!