Magyar foci sport

Megvan a Fradi ellenfele a Bajnokok Ligájában

Vasárnap délben kisorsolta az Európa Labdarúgó Szövetség (UEFA) a Bajnokok Ligája 2020/21-es kiírásának első fordulós párharcait a selejtezőben.

A magyar bajnok Ferencváros az előző idény Európa Liga-szereplésének hála kiemeltként szerepelt a sorsoláson, ráadásul előre lehetett tudni, hogy a svéd bajnok Djurgarden, az izlandi KR Reykjavik, valamint az augusztus 11-én lejátszandó északír Linfield és a koszovói Drita párharc győztese közül kerül ki az ellenfele.

A sorsoláson végül a papíron legnehezebbnek tűnő Djurgardent kapta a Fradi, így ellenük kell Szerhij Rebrov csapatának kivívni a továbbjutást.

Az FTC az európai kupaszíntéren eddig ötször csapott össze svéd riválissal, eddig csak egy párharcot veszített el. Az első BL-selejtezőt zárt kapuk mögött játszák le augusztus 18-án vagy 19-én a Groupama Arénában.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!