Magyar foci sport

NB I-es csapattal hozták hírbe Dzsudzsák Balázst

A Nemzeti Sport szerint nem kizárt, hogy Dzsudzsák Balázs az NB I-ben szereplő, az előző szezonban a hetedik helyen végző ZTE-ben folytatja a pályafutását. A 108-szoros válogatott futballista szerződése lejárt az al-Ainnál, már jó ideje itthon, egyénileg készül.

Óriási megtiszteltetés lenne, örömmel látnánk Zalaegerszegen Dzsudzsák Balázst, de egyelőre nem tárgyaltunk a játékossal

– nyilatkozta a sportlapnak Sallói István, a zalaegerszegiek sportigazgatója.

A 33 éves Dzsudzsákot pár hete korábbi klubjával, a Debrecennek hozták hírbe, Tőszér Dániel a 24.hu podcastjában, a Ziccerben meg is erősítette, hogy voltak egyeztetések, ám a szélső végül mégsem igazolt az NB II-be kiesett Lokiba. A játékos 2008-ban igazolt külföldre, játszott a PSV Eindhoven, az Anzsi Mahacskala, a Dinamo Moszkva, a Bursaspor, az al-Wahda, az Ittihad Kalba és az al-Ain csapatában.

A koronavírus-járvány miatt az Emírségekben is idő előtt véget ért a bajnokság, Dzsudzsák Balázs májusban, állami segítséggel tért haza Magyarországra, ekkor derült ki az is, hogy diplomata útlevele van.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!