Magyar foci sport

Egymillió euróért vesz csatárt a Vidi

Bolgár sajtóértesülések kész tényként kezelik, hogy a MOL Fehérvár FC egymillió euróért veszi meg a CSKA Sofia csatárát, Evandro Da Silvát.

Márton Gábor: Elnézést kérek, ha vidizek, nekem ez a klub Vidi marad
Jó hangulatban telt a MOL Fehérvár FC edzőjének bemutatása.

A brazil támadó 26 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 12 gól és 2 gólpassz a mérlege. A Trud.bg beszámolója szerint a CSKA előbb megvette Dimitar Evtimov kapust, majd ezután bólintott rá a Vidi ajánlatára. Eszerint a fehérváriak 750 ezer eurót fizetnek a brazilért, majd 2021-ben további 250 ezret.

A 23 éves bal szélen és középcsatárkénz is bevethető futballista a Coritiba utánpótlásából került föl a felnőtt csapatba, de egy évet töltött a brazil Red Bull csapatában is, mielőtt 2018-ban szerződtette őt a CSKA Sofia. A bolgár csapatban 51 meccsen 16 gól a mérlege.

Frissítünk!

Idők közben a MOL Fehérvár FC be is jelentette hivatalos honlapján a brazil támadó érkezését.

Kiemelt képen Evandro (fehérben) az OFK Titograd elleni Európa Liga-selejtezőn. Fotó: Filip Filipovic/MB Media/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!