Magyar foci sport

Válogatott kapust igazolt a MOL Fehérvár FC

A MOL Fehérvár FC bejelentette hivatalos honlapján, hogy szerződtette Emil Rockovot.

A 25 éves újvidéki kapus a Bolesnikov Akadémiától került a Vojvodinához, ahol profi futballista lett és előbb a Sloga Temerin, majd a Proleter Novi Sad vette kölcsön. A Novi Sad végleg meg is szerezte, de 2017 telén visszatért a Vojvodinához, ma már 127 tétmeccset tud maga mögött, sőt a szerb válogatottban is bemutatkozott.

Rockov érkezésével egyben az is biztossá vált, hogy Gundel-Takács Bencét kölcsönadja a Vidi.

Ha valahol jó teljesítményről beszélhetünk az elmúlt évek kapcsán, vagy akár az elmúlt szezont figyelembe véve, akkor az Kovácsik Ádám teljesítménye, valamint a kapusaink által elvégzett munka, hiszen Kovács Dániel és Gundel-Takács Bence is nagyszerűen dolgozott. Kapusaink amikor lehetőséget kaptak – Bence az NB III-ban, Dani pedig a kupában vagy épp a bajnokságban – bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Gundel-Takács Bence a saját fejlődése érdekében magasabb szinten fog védeni a következő szezonban, kölcsön fogjuk őt adni

– mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Mezőkövesdről érkezett a Vidi első nyári igazolása
A meglepetéscsapat húzóembere volt.

Rockov a MOL Fehérvár FC második igazolása Budu Zivzivadze érkezése után.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!