Magyar foci

A magyar válogatott szélső mégis az NB I-ben folytatja?

A Puskás Akadémia bejelentette hivatalos honlapján, hogy kölcsönszerződése lejártával Gyurcsó Ádám visszatér a horvát Hajduk Split csapatához.

Távozik Felcsútról a Magyar Kupa gólkirálya
Visszatér Horvátországba a válogatott szélső.

A Magyar Kupa gólkirálya azonban elárulta az M1 aktuális csatornának, hogy szívesen maradt volna Magyarországon, ugyanis a kislánya miatt szívesen játszana az NB I-ben. Igenám, csakhogy a felcsútiak némi puhatolózás után nem tárgyaltak vele, így bár Gyurcsó maradt volna a csapatnál, vissza kellett térnie Splitbe.

Én többször is hangoztattam, hogy szívesen maradtam volna, nem zárkózom el abszolút attól, hogy itthon folytassam a pályafutásomat. Nyilván ebben már közrejátszik a család is, van egy másfél éves kislányom. Meglátjuk, hogy hogyan alakul a sorsom. Mindenáron nem jönnék haza, de így, hogy már van a pici, azért sokkal jobban átgondolja az ember, hogy mi lenne a legmegfelelőbb megoldás

– mondta a 18-szoros válogatott szélső, aki azért megjegyezte, érez magában erőt, hogy külföldön is megállja a helyét.

A Puskás Akadémia saját nevelésű játékosa tavaly nyáron érkezett Felcsútra, majd 29 bajnoki mérkőzésen hét gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott, amivel jelentős rész vállalt a nemzetközi kupaindulást érő harmadik hely kiharcolásában. A Magyar Kupában nyolc találatig jutott, ezzel a sorozat gólkirálya lett.

Kiemelt kép: pfla.hu

Olvasói sztorik