Magyar foci

Csapata nagy verést kapott, de a szurkolóknak mutogatott gólja után a diósgyőri focista

Már csak az nem veri meg a DVTK-t az NB I-ben, akivel nem játszik a csapat. A diósgyőriek korábban még a dobogóra is esélyesek voltak, a leállás utáni első bajnokin is még verték a Mezőkövesdet, az azóta lejátszott hat bajnokin viszont mindössze egy pontot szereztek, a legutóbbi két meccsükön összesen nyolc gólt kaptak.

Saját kezébe helyezte sorsát a Paks
Két ponttal előzi meg szombati ellenfelét, az utolsó előtti Debrecent.

Az utolsó előtti fordulóban Pakson szaladt bele egy 4-2-es verésbe a DVTK, úgy, hogy 3-0 is volt az állás. Épp ezért volt furcsa látni, hogy a vendégek első gólját tizenegyesből megszerző Iszlai Bence a gólja után a nyelvét öltögette a paksi drukkerek felé, majd csendre is intette őket.

Az a csapat, amelyik három gólt kap pontrúgás után, az nem érdemel mást, csak vereséget. Mindegy hány gólt szerez, hány helyzetet alakít ki, ennek nem lehetett más a vége, szinte egész évben nem kaptunk ennyi gólt pontrúgást követően

– mondta a meccs után Feczkó Tamás, a vendégcsapat vezetőedzője.

A Diósgyőr már biztosan bennmarad az NB I-ben, a kiesés elleni harcba ugyanakkor még bele tud szólni, ugyanis az utolsó fordulóban azt a Kisvárdát fogadja, amely mindössze egy ponttal előzi az utolsó előtti helyen álló Debrecent. A Paks is veszélyben van még, ők épp a Lokihoz utaznak majd.

A 32. forduló eredményei

Mezőkövesd Zsóry FC-Debreceni VSC 0-1
Budapest Honvéd-Kaposvári Rákóczi FC 4-2
Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 1-1
Paksi FC-Diósgyőri VTK 4-2
MOL Fehérvár FC-Ferencvárosi TC 1-0
Újpest FC-ZTE FC 2-1

Olvasói sztorik