Magyar foci sport

Megvan Szoboszlai Dominik kivásárlási ára?

Régóta keringenek hírek arról, hogy Szoboszlai Dominik az olasz élvonalban folytatja a pályafutását. A Football Italia legutóbbi beszámolója szerint végre az is kiderült, mennyit kér a magyar középpályásért az RB Salzburg:

Szoboszlai játékjogát 25 millió euróért vásárolhatják meg.

A 19 éves futballistáért az AC Milan és a Lazio van versenyben, de korábban szóba hozták angol és német topcsapatokkal is. Szoboszlai 57 felnőtt tétmérkőzésen szerepelt a salzburgi focicsapatban, ezekent 14 gól és 19 gólpassz a mérlege, az utóbbi hetekben különösen jó formában játszott. Az idei teljesítméyne pedig így néz ki:

Forrás: sofascore.com

Kiemelt kép: David Geieregger/SEPA.Media /Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!