Magyar foci

Az Újpest nem szeretne részt venni a Fradi ünneplésében

Már tavaly is olyan helyzetbe került az Újpest labdarúgócsapata, hogy a szezon végén a friss bajnok Ferencvárossal játszott, és ugyan a magyar sajtó felvetette, díszsorfalat kellene állniuk a játékosoknak, a lilák a hagyomány hiányára hivatkozva kihagyták ezt a lehetőséget.

A Fradi kedden megszerezte története 31. bajnoki címét, és a hétvégén megint egy Újpest elleni meccs lesz. A Blikk kapott is az alkalmon, és megkereste az újpestieket, akik továbbra sem érzik, hogy eleget kellene tenni ennek a külföldi hagyománynak.

Az Újpest FC nem áll sorfalat az FTC labdarúgóinak a szombati találkozó előtt. Egyrészt a járványügyi korlátozások ezt nem teszik lehetővé, másrészt pedig, ahogy tavaly, úgy idén sem szeretnénk az ünneplésben részt venni

– írta a klub kommunikációs osztálya a Blikknek.

Fradi-siker: a sok pénz önmagában nem volt elég, több kellett
A Doll-éra lezárását követően kedden este sorozatban másodszor gyűjtötte be a Ferencváros a bajnoki címet, ami azt bizonyítja: okos döntések sorozata nélkül mit sem ér a dugig tömött pénztárca.

„Sajnáljuk, ha itthoni sorfalat említünk, akkor a Paks, ha nyugat-európait, akkor a Sevilla, a Liverpool vagy a Chelsea példáját nem követi az Újpest. Persze, a tiszteletadástól függetlenül mi nagyon tudunk örülni a 31. bajnoki címünknek – mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Kiemelt fotó: Díszsorfal 2018-ban, a Wembleyben (Ian KINGTON / AFP)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik