Magyar foci

Buta szabálytalanság döntötte el az NB I-es mérkőzést

1-0-ra győzött a Zalaegerszeg a labdarúgó NB I 30. fordulójában Kisvárdán. Márton Gábor csapata elég komoly sorozatban van, ez már a nyolcadik olyan bajnoki volt, amelyen pontot szerzett, ezek közül ötöt ráadásul meg is nyert.

Az alsóházi rangadónak is nevezhető meccset egy tizenegyes döntötte el: a hajrában a hazai kisvárdaiak kapusa, Dombó kézzel eltalálta Radó lábát, és ugyan a zalaegerszegi játékos sem akart nagyon talpon maradni, nem volt meglepő, hogy ezért befújta a játékvezető, Iványi Zoltán a büntetőt, amit a sértett magabiztosan be is vágott a kapuba.

Ezzel ugyan még nem dőlt el, hogy a ZTE biztosan bennmarad az élvonalban, de elnézve a csapat formáját azóta, hogy Márton a vezetőedző (kinevezése óta csak a Ferencváros szerzett több pontot – a pótolt meccseknek köszönhetően), az biztos, hogy mindent megtesznek. Most épp hét pont az előny a már kiesőhelyen álló DVSC előtt – a debreceniek ráadásul Fehérvárra látogatnak a fordulóban. A Kisvárda 3 ponttal előzi a Lokit.

A vendégeknél a szünetben állt be és a második félidőt végigjátszotta az a Nikola Mitrovic, akinek hétfőn autóbalesete volt.

Kisteherautóval karambolozott az NB I-es focista
A ZTE játékosa, Nikola Mitrovic ült abban a luxusterepjáróban, amely ütközött a teherautóval.

NB I, 30. forduló

Kisvárda Master Good-ZTE FC 0-1 (0-0)

Kisvárda Master Good: Dombó – Melnyik, Ene, Rubus, Protic (Baranyai, 77.) – Lucas, Karaszjuk – Sassá (Jelena, 66.), Cukalasz (Tischler, 76.), Kovácsréti (Hej, 86.) – Viana

ZTE FC: Demjén – Bolla, Szépe, Kocsis G. (Bőle, a szünetben), Tamás K. – Bedi – Babati (Bobál G., 64.), Bobál D., Katelarisz (Barczi, a szünetben), Radó – McWoods (Mitrovic, a szünetben)

gólszerző: Radó (83., 11-esből)

sárga lap: Viana (45+1.), Ene (49.), Karaszjuk (72.), Dombó (82.), illetve Tamás K. (16.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik