Magyar foci

Kisteherautóval karambolozott az NB I-es focista

Közúti baleset történt hétfőn a Vas megyei Sorokpolány területén, amelyben a ZTE szerb légiósa, Nikola Mitrovic is érintett volt.

A balesetről a Vaol.hu azt írja: hétfőn reggel egy Renault kisteherautó haladt Sorokpolány belterületén a Templom utcában, ahonnét balra, a Fő utcára akart kanyarodni. A sofőr elindult, ekkor neki balról érkezett egy Audi Q8 luxusterepjáró, ami a kisteherautó bal hátuljának ütközött. A kisteherautó és a személyautó is megpördült az ütközéstől. A kisteherautó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Több szemtanú elmondása szerint az Audi már a baleset előtt is nagy sebességgel előzött meg több autót.

Közzétette: vaol.hu – 2020. június 14., vasárnap

A lap megemlíti, hogy szemtanúk szerint az Audi, amelyet Mitrovic vezetett, már a baleset előtt is nagy sebességgel előzött meg több autót is a településen belül és a beláthatatlan kanyar után is nagy sebességgel érkezett oda, ahol a baleset történt.

A ZTE egy közleményt adott ki, amelyben azt írják, Mitrovic autója megcsúszott az esős időben csúszóssá vált úton, ez okozta a balesetet.

„A legfontosabb információ, hogy Mitrovic nem sérült meg a balesetben, úton van a csapattal Kisvárdára, ahol pályára léphet a keddi mérkőzésen. A médiában megjelent egyéb hírek, miszerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, valamint hogy játékosunk gyorsan haladt, nem felelnek meg a valóságnak. A balesetben érintett másik személyt vizsgálatra kórházba szállították, de szerencsére ő sem szenvedett komolyabb sérülést. A rendőrségi helyszínelés délelőtt véget ért” – olvasható a zalai klub honlapján.

Kiemelt kép: Veol.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik