Magyar foci

Huhogó drukkerei miatt büntette meg az MLSZ az Újpestet

Az újpesti labdarúgóklub a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a szövetség fegyelmi bizottsága 500 ezer forintra büntette a csapatot a huhogó drukkerek miatt.

Sajnos ennek a fajta megnyilvánulásnak kőbe vésett jelentése van, így hiába más szándékkal történik, könnyen belemagyarázható más gondolat. Maga a retorzió is elég nagy baj, de ami még ijesztőbb az az, hogyha ez még egyszer előfordul, akkor a pénzbírság mellett újra a zárt kapus találkozó réme fenyeget minket

– írták, hozzátéve, hogy nem szeretnék, ha nézők nélkül kellene harcolniuk a bennmaradásért, így arra kérik a huhogókat, hogy ne tegyék, többieket pedig arra, hogy szóljanak rá azokra, akik belekezdenének.

A Honvéd ellen 1-0-ra megnyert kapcsán a rendőrség is nyomoz, ugyanis többen nem tartották be az egészségügyi eljárásokat, az Újpestet, mind rendezőt, 200 ezertől 2 millió forintig terjedő bírsággal is büntethetik. Vállai István, az Újpest biztonsági igazgatója azt mondta, a nyitott kapus meccsek koncepciója több sebből vérzik, és ha megbüntetik a klubot, elgondolkodnak azon, beengedjék-e a nézőket, mert nem tehetik meg, hogy mindig büntetést kelljen befizetniük.

Tömörülő Honvéd-ultrák miatt büntethetik meg az Újpestet
Ha így lesz, a lila-fehérek elgondolkodnak a nézők beengedésén.

Kiemelt kép: M4

Olvasói sztorik