Magyar foci

Villámrajt után behúzta a kéziféket a Vidi, bukta is a pontokat

A Mol Fehérvár FC vezetést szerzett, mégis 1-1-et játszott a Budapest Honvéddel az NB I 28. fordulójában. Nikolics Nemanja szerzett vezetést pillanatok alatt, egy egészen pofás támadás végén Ivan Petrjak sarokkal visszatett labdáját vágta be a bal alsóba.

Nem sokkal később úgy tűnt, 18 perc alatt duplázhat is a magyar csatár, egy szerencsétlen kezezés után büntetőt rúghatott a Vidi játékosa. Csakhogy Tomás Tujvel eltalálta az irányt és kivédte a tizenegyest.

Az első félidő fehérvári dominanciája után a Honvéd egy kicsit megnyomta a második félidőt, végül azonban nem egy kidolgozott akcióból egyenlített, hanem Ugrai Roland csapott le a pepecselő Pátkai Máté labdájára. Egy tolás után a léc alá vágta a tizenhatoson belül csent labdát.

A második félidő közepén Ugrai révén egyenlített a Honvéd

Ugrai előbb adott egy remek labdát Gazdagnak, majd a kimaradt helyzet után ő reagált a leggyorsabban és nagy góllal egyenlített! A mérkőzés hajráját itt nézheti élőben: https://bit.ly/2MLxrVW

Közzétette: M4Sport – 2020. június 9., kedd

A hajrá megint a Vidié volt, de mindkét csapat rettentő idegesen és pontatlanul játszott, a végén mindkét kapu előtt adódott nagy helyzet, de maradt a döntetlen. Ennek a Fradi örülhet legjobban, a nyolcpontos előnyt vasárnap 11-re növelhetik a tabellán.

Végeredmény – NB I, 28. forduló

Budapest Honvéd-Mol Fehérvár FC 1-1 (0-1)
Gólszerző: Ugrai (63.) ill. Nikolics (4.)

Újpest-Debrecen 3-1 (1-0)
Gólszerző: Risztevszki (9.), Simon (47, 62.) ill. Heris (59. – öngól)

Kisvárda-Mezőkövesd 1-1 (1-1)
Gólszerző: Viana (23.) ill. Nagy (45+2.)
Kiállítva: Kovácsréti (86.)

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik