Magyar foci

270 perce gólképtelen, ismét kikapott a Mezőkövesd

Komoly problémával küzd a Mezőkövesdi Zsóry FC, amely ugyan az NB I harmadik helyén áll, de sorozatban másodszor kapott ki, harmadszor nem nyert és immáron 270 perce gólképtelen az élvonalban.

Új edzőjével kupagyőztest vert az Újpest
Novothny Soma gólja három pontot ért a Honvéd ellen.

Kuttor Attila csapata a koronavírus-járvány kitörése előtti utolsó fordulóban a Puskás Akadémiával játszott gól nélküli döntetlent, majd egy hete Diósgyőrben 1-0-ra kikapott, ezúttal pedig hazai pályán a kiesés elől menekülő Pakstól szenvedett 2-0-s vereséget.

Lesgól is kellett a biztos fehérvári sikerhez
Győzelmével immáron hat bajnoki óta veretlen.

Pedig jól kezdett a Mezőkövesd, a 6. percben Zivzivadze találta el a kapufát, és hiába alakított ki néhány veszélyes helyzetet a csapat, a paksi védelem nagyon jól állta a sarat.

Az 50. percben aztán vezetést szerzett a Paks, Balogh a saját térfelén gyorsan elvégzett egy szabadrúgást, Böde nagyszerűen ugratta ki Könyvest, aki 16 méterről, futtából kilőtte a bal sarkot (0-1).

A 61. percen Hahn eldönthette volna a mérkőzést, de egy szép csel után a jobb kapufa mellé tekert, Ami nem jött össze neki, megcsinálta Könyves, három perccel később beállította a 0-2-es végeredményt.

A paksiak sikerével az is eldőlt, hogy az utolsó helyen álló Kaposvár már matematikailag is kiesett.

NB I, 27. forduló:

Mezőkövesdi Zsóry FC–Paksi FC 0-2 (0-0)
gól: Könyves (50., 64.)

Kiemelt fotó: paksifc.hu

Olvasói sztorik