Magyar foci

Visszatér a régi címer az újpesti focicsapat mezére

A Honvéd elleni bajnokin különleges mezben lép majd pályára az együttes.

Személyes hangvételű levélben szólította meg a drukkereket az Újpest labdarúgócsapata, a klubhonlapon látható cikkben az áll, hogy a tulajdonos, Roderick Duchatelet korábban már elmagyarázta, miért változtatták meg a címert, és hogy bebizonyosodott, ez rossz döntés volt. A fociklub kész visszaállítani a régi címert, amiről tudják pontosan, milyen sokat jelent a szurkolóknak, ennek a feltétele, hogy egységes legyen az újpesti labdarúgás.

Bejelentette új edzőjét az Újpest
Nem ismeretlen a szurkolók számára.

Mivel a csapat most nehéz helyzetben van, a kiesés ellen menekül, edzőt is váltott – Predrag Rogan érkezett Nebojsa Vignjevic helyére –, a jelenlegi helyzetben pedig nagy szükség van a szurkolókra, már a szombati, Budapest Honvéd elleni bajnokin.

„Tudjuk azt, hogy fontos számodra a tradíció és a múlt, hiszen múlt nélkül nincs jövő. Ezt jelképezi számodra a klub címere. Tudjuk, hiszen Veled éljük a mindennapokat. Azonban tudjuk azt is, hogy a címernek egységet kell jelképeznie. A klub tulajdonosa kifejtette, hogy készen áll azt a címert használni, amely a klub erejét, múltját, tradícióját és sikereit jelképezi. Amely címer alatt együtt sikereket értünk el. Tudod, hisz ott voltál vagy meséltek róla Neked, és emiatt váltál szurkolóvá.

A Rád való tekintettel csapatunk ebben a rendhagyó mezben fog kifutni szombaton a pályára az erőn felüli küzdelemre, tisztelegve és emlékezve a múlt sikereire, táplálva a 12. játékos erejét, mert minden buzdításra, lila-fehér szív együtt dobbanására szükség lesz az elkövetkező 7 mérkőzés során.

S emellett bízunk abban, hogy az UTE is képes lesz tenni az újpesti labdarúgásért, az egységért, a közös utánpótlásért, a klubért, a közös egységes címerért és nem utolsó sorban Érted, a 12. játékosért” – olvasható a klubhonlapon.

A rendhagyó újpesti mez, melyen mindkét logó látható lesz:

Fotó: ujpestfc.hu

Kiemelt kép: MTI/Ujvári Sándor

Olvasói sztorik