Magyar foci

Szerződést kapott a Fradinál a Juventusban megforduló csatár

2019 januárjában jelentette be a Ferencváros, hogy a Juventus utánpótláscsapatából szerződtette a 18 éves szír csatárt, Ammar Ramadant.

A Juventusból igazolt a Ferencváros
A 18 éves Ammar Ramadan a torinóiak utánpótláscsapatából érkezik.

A fiatal támadó a felnőttek közé nem jutott el, de a zöld-fehérek korosztályos csapataiban 18 meccsen négy gólt lőtt, majd az utánpótlás-bajnokság rájátszásában is betalált egy alkalommal. A jelek szerint ez is elegendő volt ahhoz, hogy profi szerződést kapjon, a Fradi ugyanis bejelentette, hogy végleg megszerezték Ramadant.

Az OTP Bank Ligában listavezető Ferencváros hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Juventus utánpótláscsapatában edződött 18 éves játékost, Ammar Ramadant.

Ez a profi szerződés az első lépése az igazi karrieremnek. A Ferencváros nemcsak Magyarország, hanem talán a környező országok legerősebb csapata is, örülök, hogy lehetőségem nyílik segíteni ezt a remek klubot. Keményen kell küzdenem, hogy a fejlődésemmel a csapatot szolgálhassam. Meg kell küzdenem a helyemért, értem az edző koncepcióját és stílusát, így minden adott, hogy meggyőzzem őt a teljesítményemmel.

– mondta a szír támadó.

A 2001-es születésű játékos többször is felnőttcsapatunk keretével edzhetett, Szerhij Rebrov már többször számolt vele edzőtáborba utazó csapatában. A szír játékos felkészülési mérkőzésen is betalált már ukrán vezetőedző irányítása alatt.

Kiemelt kép: Fradi.hu

Olvasói sztorik