Magyar foci

Tilosban járt, rendőr küldte el Baráth Botondot, a magyar válogatott védőjét

Az nso.hu-n vezet koronanaplót Baráth Botond, a magyar válogatott és klubja, a Sporting Kansas belső védője. A korábbi kispesti kedvenc elárulta, hamarosan talán ők is eljutnak oda, hogy az edzéseket közösen végezhessék, de addig mindenképp várniuk kell, amíg Missouri államban is rábólintanak arra, hogy elkezdődhessenek a kiscsoportos edzések. Erről egyelőre azonban még nem született döntés. Ugyanakkor arrafelé is ha csak lassan, de enged a szigor; a maszk viselése továbbra is kötelező, a vendéglátóhelyek csak fél házzal üzemelhetnek, de a rendőrök folyamatosan ellenőrzik a járókelőket, hogy a megfelelő távolságot mindenki betartsa.

Megvan mikor lép újra pályára a Barcelona és a Real Madrid – az NBI-et utánozzák a spanyolok
Javier Vasco Aguirre, a Leganés edzője alighanem idő előtt elszólta magát, mikor és hogyan startol újra a spanyol bajnokság.

Egy rendfenntartóval Botond is összetalálkozott, mivel tudta nélkül tilosban járt.

Az egyik kansasi egyetemen tanuló magyar srác említette, hogy az intézmény egyik műfüves pályáját a közelmúltban felújították. Egy ideig használni is lehetett, ám nemrég azt is bezárták. Más kérdés, hogy erről én nem tudtam. Így hát az egyik nap odamentem, benyitottam a kapun, és mivel teljesen egyedül voltam, gondoltam, mozgok egy kicsit. Aztán az egyik arra járó rendőr azonnal szólt, hogy jobb lenne, ha lemennék a pályáról, és elhúznám a csíkot, mielőtt megbüntet. Mivel errefelé sokszor előbb cselekednek, mint kérdeznek, örültem, hogy ennyivel megúsztam

– mesélte a 11-szeres válogatott labdarúgó.

(Kiemelt kép: Kiemelt kép: EPA / Valda Kalnina)

35 éve 40 ezer ember várta a Real Madridot Fehérváron
1985. május 8. a magyar klubfutball utolsó ünnepnapja. Ekkor jutott utoljára európai kupasorozat döntőjébe magyar csapat.
Olvasói sztorik