Magyar foci sport

Menjenek dolgozni, vagy kérjenek munkanélküli segélyt, javasolta a klubvezető a focistáknak

Az NB I kivételével az összes hazai futballbajnokságot befejezettnek nyilvánította az MLSZ, úgyhogy az NB II-ben és az NB III-ban sem rendeznek több meccset a szezonban.

A tervek szerint májusban újraindul az NB I
Közleményt adott ki az MLSZ.

A harmadosztály Nyugati csoportjában a bajnokság leállításakor a 9. helyen állt a Veszprém, amelynek vezetősége most felbontotta a játékosok szerződését.

„Úgy gondolom, hogy az MLSZ felelősségteljesen határozott: amíg a vírus jelen van, addig nem kockáztathatjuk azt, ami a legfontosabb, az egészséget. Ugyanakkor a döntés gazdasági következményeket is von maga után: hiába van élő szerződésünk a játékosainkkal június végéig, azokat kénytelenek leszünk felbontani velük a napokban.

Azt javasoltam a labdarúgóinknak, hogy akik tehetik, menjenek el dolgozni, illetve vegyenek igénybe munkanélküli segélyt

– idézte a Csakfoci Szabó Péter veszprémi ügyvezető Vehir.hu-nak adott nyilatkozatát.

Szabó azt is hozzátette, már a mostani lépés előtt is bércsökkentést hajtottak végre a játékosoknál, valamint a klub minden dolgozójánál.

Kiemelt kép: Vehir.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!