Magyar foci

Vajon kinek sikerül a dalával lenyűgöznie Deutsch Tamást?

Az élvonalba visszajutott MTK Budapest labdarúgócsapata új indulóra hirdetett pályázatot.

Zakor Sándor, a labdarúgócsapatot működtető társaság tulajdonosa az MTI-hez eljuttatott közleményben kiemelte: a szurkolóktól érkezett az ötlet, hogy legyen új induló, amely aztán találkozott az 1888-ban alapított klub elképzelésével.

Az MTK labdarúgócsapata az elmúlt időszakban folyamatosan megújult. 2016-ban megépült az új stadionunk, a klub új arculatot kapott, így talán nem is meglepő, hogy ezek fényében a 2020-as éveket vadonatúj, modern hangvételű indulóval szeretnénk teljessé tenni

– hangsúlyozta.

A pályázaton való részvételben a klub elsősorban zeneszerzőkre és szövegírókra számít. A zsűri instrumentális indulót nem fogad el érvényes pályázatként, az énekes tartalom bármilyen kísérettel benyújtható. A beérkező pályaművek értékelése során a közönség szavazatát is figyelembe veszik.

A zsűriben helyet kapott Deutsch Tamás, az MTK elnöke mellett többek között Kanta József csapatkapitány, Grecsó Krisztán József Attila-díjas költő, író és Rónai Egon, az MTK Baráti Kör elnökségi tagja.

A dalok benyújtásának határideje június 15., a döntés július 31-ig születik meg, a legjobbnak ítélt pályamunka alkotója egymillió forint díjazásban részesül.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik