Magyar foci

Bejelentette új vezetőedzőjét a Nyíregyháza

Vezetőedzőként Gálhidi György irányítja az NB II-ben szereplő Nyíregyházát – tudatta hivatalos oldalán a klub. A 66 esztendős szakember számára nem lesz ismeretlen új állomáshelye, 2007-ben ugyanis egyszer már feljuttatta az élvonalba a Szparit.

Ez egy óriási lehetőség számomra, és mivel sikerorientált vagyok, bízom benne, hogy most is jó eredményeket érünk majd el. Egy remek stábbal dolgozhatok, minden feltétel adott a jó szakmai munkához és ahhoz, hogy feljussunk az élvonalba. Az utóbbi 16 évben 5 bajnokcsapat edzője voltam, ebből négyszer a másodosztályból jutottunk fel az együtteseimmel, Magyarország mellett ez Vietnámban és Egyiptomban is sikerült. Nagyon bízom abban, hogy rövidesen újabb elsőséget ünnepelhetünk

– mondta Gálhidi.

A siófoki focistáknak albérletre sem futja a fizetéscsökkentés után
A hetven százalékot nem bírja el a pénztárca.

A tréner nem egyedül érkezett, asszisztensedzőként Huszák Géza és Szatke Zoltán segíti a munkáját. A kapusedző Pintér László, az erőnléti edző Darabos Balázs marad. A csapat mellett játékosmegfigyelőként dolgozik Ifj. Sándor István, édesapja pedig szakmai tanácsadóként tér vissza a klubhoz. Negyedik alkalommal dolgozik a Szparinál a szakember, ebből kétszer az NB-I-be juttatta a gárdát, 1992-ben és 2014-ben.

Kiemelt kép: nyiregyhazaspartacus.hu

Olvasói sztorik