Magyar foci sport

Reszkess, NB I, Nikolics már-már ronaldói magasságokban!

Home office.

Csak remélni merjük, hogy közel az idő, amikor visszatér az élet a honi labdarúgásba, és újraindulhat az NB I. Mint ismert, a világjárvány szinte mindenhol térdre kényszerítette a focit, ám idehaza is a folytatásért dolgoznak.

Így tesz Nikolics Nemanja, a Vidi magyar válogatott csatára is, aki a közösségi oldalain mutatta meg, a szombati edzést sem lazsálta el (ilyen „melós” felvételeket eddig jobbára Cristiano Ronaldótól láttunk).

Mint ismert, a harminckét esztendős támadó a lengyelországi és az amerikai kaland után tért vissza Székesfehérvárra, ebben az évadban hat bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett.

View this post on Instagram

Hard work pays off💪❤️💙

A post shared by Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) on

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!