Magyar foci sport

Hosszabbított az Újpest kapusa

Banai Dávid marad a liláknál. Elég furcsára sikerült az aláírás.

Meghosszabbította lejáró szerződését Banai Dávid – írja az Újpest FC hivatalos honlapja. A saját nevelésű kapus, aki nyolcéves kora óta szolgálja a klubot, és heteken belül betölti a 26-ot, továbbra is elkötelezett híve marad a lila-fehér színeknek. Végigjárva az utánpótlás-korosztályokat immár oszlopos tagja a felnőtt egyesületnek. Banai így nyilatkozott, miután szignójával ellátta új szerződését:

Egy elég furcsa hosszabbítás volt tulajdonképpen, mert ugye a helyzetből adódóan nem tudtam a székházban aláírni, így a technikai vezetőnk hozta el személyesen az új szerződésem. Még a bajnokság leállítás előtt elkezdtük a tárgyalásokat, nem igazán jött ki jól, hogy most épp nincs játék, de ugye mind abban bízunk, hogy nemsokára újraindul a sportélet. Nagyon örülök, hogy megszületett a megegyezés, remélem, hogy sok örömet tudok még szerezni a szurkolóinknak!

Kiemelt kép: pfla.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!