Magyar foci

Litauszki: Kritikán aluli volt, ahogy játszottunk

Az Újpest ugyan a kilencedik helyen áll a félbeszakadt bajnokságban, mindössze egy ponttal előzi meg a kieső pozícióban található Zalaegerszeget. A negyedik kerületiek védője, Litauszki Róbert a csakfoci.hu-nak osztotta meg érzéseit többek közt azzal kapcsolatban is, hogyan éli meg a kényszerszünetet, illetve azt, hogy immár a kiesés ellen kell harcolniuk.

Pikk-pakk elment négy hét, nagyon hiányzik a foci. Az első két hét még könnyebb volt, de jóval nehezebb lesz visszarázódni. Jót tett a szünet, hogy összeszedjük magunkat fejben, de nem ilyen áron! Az előjeleink nem a legjobbak, de úgy lenne igazságos, ha normálisan lejátszanánk a bajnokságot, és az alapján maradnának bent a csapatok, amit a végelszámolás után látunk a tabellán. Bízom benne, hogy újra el tudjuk kezdeni a bajnokságot!

– fogalmazott.

Újabb NB I-es klubnál kezdték el az edzéseket
A DVTK-nál egyelőre a kapusok gyakorolnak közösen, de egymástól távol.

Meccsről meccsre nem hoztuk azt a játékot, amit az elmúlt években megszoktunk magunktól. A folyamatos vereségek, kudarcok csapásként értek minket. Nehéz megemészteni, hogy tavaly a dobogóért küzdöttünk, most pedig a kiesés elkerüléséért harcolunk. Sokáig a harmadik helyen álltunk, aztán a Mezőkövesd elleni győztes meccsünk után valami megtört, hatmeccses negatív szériába kerültünk. Így búcsút inthettünk az európai álmoknak. Egy a sok probléma közül, hogy egy alkalmat kivéve végig albérletben játszottunk. Tavaly komplexebbek voltunk, de ez már a múlté. Most azon kell dolgozni, hogy újra erősebbek legyünk, és elérhetőek legyenek a célok

– tekintett a jövőbe.

Kiemelt kép: ujpestfc.hu

Olvasói sztorik