Magyar foci sport

Ezúttal a kispesti nyugdíjasoknak gyűjtött adományt a Honvéd

Nemes cselekedett a klubtól.

Összesen csaknem hárommillió forint értékű, tisztító-, mosó- és fertőtlenítőszereket tartalmazó adománycsomagokkal segíti a Budapest Honvéd FC családja a leginkább rászoruló kispesti nyugdíjasokat a rendkívüli helyzetben – írja a klub honlapja.

A klub a járványügyi veszélyhelyzet kihirdetésekor azonnal pénzgyűjtésbe kezdett, és tulajdonosainak, játékosainak, kollégáinak, valamint szurkolóinak csaknem kétmillió forintot sikerült összegyűjteniük. Ehhez tettek még hozzá egymillió forintot a Budapest Honvéd FC tulajdonosai, Mendelényi Dániel és Bozó Zoltán, így a leginkább veszélyeztetett nyugdíjasok a védekezéshez nélkülözhetetlen egységcsomagokat kaphatnak.

Büszke vagyok a klub játékosaira, munkatársaira és a szurkolóinkra. Amióta tulajdonostársammal átvettük a Honvédot, azóta azért dolgozunk, hogy Kispesten olyan közösséget építsünk a klub köré, amelyik jóban-rosszban összetart, és ha kell segít. Nekünk most az a kötelességünk, hogy megóvjuk a szüleink, nagyszüleink korosztályát. Szurkolóinkkal közösen adományoztunk már lélegeztetőgépet a Szent László Kórháznak, segítettünk már az orvosok, nővérek élelmezésében, és tovább folytatjuk a jótékonysági akcióinkat. A bajban is itt vagyunk, Kispest számíthat ránk

– mondta Mendelényi Dániel a csomagok átadásakor.

Balázs Piroska, a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat ügyvezetője elmondta, a Honvéd már nem először segíti adományokkal a kispesti embereket: „Köszönettel tartozunk a klubnak, ebben a helyzetben minden segítség sokat jelent!”

Az egységcsomagokat folyamatosan szállítják ki a szervezet munkatársai a leginkább rászoruló csaknem 150 kispesti nyugdíjasnak.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!