Magyar foci

Ezúttal a kispesti nyugdíjasoknak gyűjtött adományt a Honvéd

Nemes cselekedett a klubtól.

Összesen csaknem hárommillió forint értékű, tisztító-, mosó- és fertőtlenítőszereket tartalmazó adománycsomagokkal segíti a Budapest Honvéd FC családja a leginkább rászoruló kispesti nyugdíjasokat a rendkívüli helyzetben – írja a klub honlapja.

A klub a járványügyi veszélyhelyzet kihirdetésekor azonnal pénzgyűjtésbe kezdett, és tulajdonosainak, játékosainak, kollégáinak, valamint szurkolóinak csaknem kétmillió forintot sikerült összegyűjteniük. Ehhez tettek még hozzá egymillió forintot a Budapest Honvéd FC tulajdonosai, Mendelényi Dániel és Bozó Zoltán, így a leginkább veszélyeztetett nyugdíjasok a védekezéshez nélkülözhetetlen egységcsomagokat kaphatnak.

Büszke vagyok a klub játékosaira, munkatársaira és a szurkolóinkra. Amióta tulajdonostársammal átvettük a Honvédot, azóta azért dolgozunk, hogy Kispesten olyan közösséget építsünk a klub köré, amelyik jóban-rosszban összetart, és ha kell segít. Nekünk most az a kötelességünk, hogy megóvjuk a szüleink, nagyszüleink korosztályát. Szurkolóinkkal közösen adományoztunk már lélegeztetőgépet a Szent László Kórháznak, segítettünk már az orvosok, nővérek élelmezésében, és tovább folytatjuk a jótékonysági akcióinkat. A bajban is itt vagyunk, Kispest számíthat ránk

– mondta Mendelényi Dániel a csomagok átadásakor.

Balázs Piroska, a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat ügyvezetője elmondta, a Honvéd már nem először segíti adományokkal a kispesti embereket: „Köszönettel tartozunk a klubnak, ebben a helyzetben minden segítség sokat jelent!”

Az egységcsomagokat folyamatosan szállítják ki a szervezet munkatársai a leginkább rászoruló csaknem 150 kispesti nyugdíjasnak.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Olvasói sztorik