Magyar foci sport

Hatósági karanténban van a ZTE játékosa

Mivel a labdarúgó NB I is leállt, a Zalaegerszeg szlovákiai magyar védője, Szépe János a határzár ellenére hazautazhatott és csapattársaihoz hasonlóan ő is otthon edz.

Jelenleg Szlovákiában, Nádszegen vagyok 14 napos hatósági karanténban. A törvény szerint miután belépek az ország területére, két hétig nem hagyhatom el a házat, de szerencsére teljesen egészséges vagyok

mondta a zalaegerszegi klubhonlapnak a 24 éves játékos.

Elmondta, hogy a Dunaszerdahelytől 15 kilométerre található Nádszeg környékén lévő erdők jó terepek lennének a szabadidős sportoláshoz, de mivel nem hagyhatja el az otthonát, így a négy fal között és a kertben tud csak mozogni. Így elég egyhangúak a napjai, követi a ZTE erőléti edzőjének előírásait.

Bár magyarországi állampolgársága nincs (Szlovákiában nem engedélyezett a kettős állampolgárság), viszont itteni lakcíme igen, így a hatósági karantén hétfői letelte után bármikor vissza tudna utazni Zalaegerszegre.

Hiányzik a mozgás, a megszokott életem, nagyon szeretnék újra a pályán lenni, de persze ki kell várni, hogy alakul a járványügyi helyzet. Azért szeretném, ha befejeződne a bajnokság, hogy a pályán tudjuk bebizonyítani, hogy igenis bent tudunk maradni és a ZTE-nek az NB I-ben van a helye.

25 forduló után a ZTE az utolsó előtti, kiesést jelentő helyen áll az NB I-ben, viszont azonos a pontszáma a Pakssal, az Újpesttől egy, a Debrecentől kettő, a Kisvárdától pedig három pontra van elmaradva.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!