Magyar foci sport

„Belevágnék” – külföldre vágyik a magyar válogatott középpályás

Pátkai Máté olyan lehetőséget keres, ami előrelépés a Mol Fehérvárhoz képest.

A Mol Fehérvár FC 32 éves középpályása, Pátkai Máté három gyermek édesapjaként egyáltalán nem unatkozik ezekben a napokban sem, ráadásul a klubtól is kapott kötelező elvégzendő feladatot.

Juhász Roland szeretne nézők előtt búcsúzni
Úgy véli, háromhetes felkészülésre mindenképp szükség lenne.

A játékos a  kialakult helyzetről, a bajnokság várható folytatásáról, egy esetleges külföldre igazolásról és arról is beszélt az M4 Sportnak, miért érezte fontosnak, hogy csapattársaihoz hasonlóan ő is adományozzon a székesfehérvári készenléti alapba.

Pátkai szerződése nem jár le a nyáron – minden bizonnyal életbe lépett egy záradék, amellyel meghosszabbodott, de erről nem akart nyilatkozni. Azt viszont őszintén elárulta, hogy nem zárkózna el egy külföldi szerződéstől.

Ha adódna olyan lehetőség amiről előrelépés, akkor én biztosan belevágnék. Azt is tudom, hogy a feleségem mellettem állna, egy ilyen döntésben nem egyedül hoznék meg, családos emberként a gyermekekre is gondolni kell. De ha a klub is hajlana rám, akkor igent mondanék, de csak és kizárólag családdal, nélkülük sehova se mennék.

Kiemelt kép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!