Magyar foci

Jól halad a törés utáni felépülésben a Paks játékosa

Szakály Dénesre még egy kontroll vár.

A Paksi FC technikás középpályása, Szakály Dénes három és fél hete szenvedett arcsérülést az Újpest FC elleni összecsapáson, azóta a műtét és az első konzultáció is a lehető legnagyobb rendben lezajlott. Majd’ egy hét kihagyást követően a klubhonlap újra érdeklődött a 71-es számú játékosnál.

Az orvosom körültekintően megvizsgálta az arcom, és megállapította, továbbra is minden a helyén és minden nagyszerűen alakul a csonttal. Még egyszer, az eset utáni negyedik héten vissza kell mennem egy vizsgálatra, ami jövő héten lesz. Addigra egyébként már lehet, hogy teljesen össze is forr a csont. Növelhettem a futás és az erősítés mértékét, kicsit kisebb távolsággal és súlyokkal dolgozom, de már majdnem mindent közel százszázalékosan tudok csinálni. Ütközni és fejelni még tilos lenne, de azt most, ha akarnék, se tudnék a jelen, sajnálatos helyzetre való tekintettel

– nyilatkozott pozitív történéseiről Szakály, aki remélhetőleg egy-két héten belül már csak rossz emlékként gondolhat a március közepén történtekre.

Kiemelt kép: paksifc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik