Magyar foci sport

Jól halad a törés utáni felépülésben a Paks játékosa

Szakály Dénesre még egy kontroll vár.

A Paksi FC technikás középpályása, Szakály Dénes három és fél hete szenvedett arcsérülést az Újpest FC elleni összecsapáson, azóta a műtét és az első konzultáció is a lehető legnagyobb rendben lezajlott. Majd’ egy hét kihagyást követően a klubhonlap újra érdeklődött a 71-es számú játékosnál.

Az orvosom körültekintően megvizsgálta az arcom, és megállapította, továbbra is minden a helyén és minden nagyszerűen alakul a csonttal. Még egyszer, az eset utáni negyedik héten vissza kell mennem egy vizsgálatra, ami jövő héten lesz. Addigra egyébként már lehet, hogy teljesen össze is forr a csont. Növelhettem a futás és az erősítés mértékét, kicsit kisebb távolsággal és súlyokkal dolgozom, de már majdnem mindent közel százszázalékosan tudok csinálni. Ütközni és fejelni még tilos lenne, de azt most, ha akarnék, se tudnék a jelen, sajnálatos helyzetre való tekintettel

– nyilatkozott pozitív történéseiről Szakály, aki remélhetőleg egy-két héten belül már csak rossz emlékként gondolhat a március közepén történtekre.

Kiemelt kép: paksifc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!