Magyar foci

Kisvárda: visszaszólt az egyik kirúgott román játékos

A román Iasmin Latovlevici a családjával akart lenni a koronavírus-járvány idején, ezért távozott engedély nélkül a Kisvárdáról. A 33 éves hátvéd a Gazeta Sporturilor című lapnak adott interjúban elmondta, a magyar klubtól otthoni felkészülési feladatokat kapott, és úgy gondolta, hogy a további utasításokig ezeket Romániában is elvégezheti – írja az MTI.

Ha valaki megbetegedne a családból, mit csinálnánk, telefonon ápolnánk egymást? Vagy ha én kerültem volna bajba, mihez kezdtem volna idegenben?

– idézte a sportoló magyarázatát a Mediafax hírügynökség.

Szponzorautókkal léptek le az NB I-es csapat légiósai
Gheorghe Grozav a barátnőjét is hátra hagyva ment haza.

Latovlevici hozzátette, nem sokat gondolkozott, hanem hazautazott, és az otthonában folytatja a felkészülést, hogy minél jobb állapotban lehessen, amikor véget ér a járvány, és folytatódik az idény.

 Ez a Kisvárda döntése volt. Lehet, nem volt már szükségük rám. Valószínűleg segítettem is pénzügyileg a klubnak a távozásommal.

– fogalmazott.

A Kisvárda Master Good kedden közölte, súlyos szerződésszegésnek tekinti, hogy két román játékosa, Gheorghe Grozav és Latovlevici engedély nélkül hazautazott Romániába, ezért felbontották velük a szerződést. A Kisvárdára februárban igazolt Latovlevici még nem jutott játéklehetőséghez a csapatban.

Kiemelt kép: Fatih Aktas / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!