Magyar foci sport

Szponzorautókkal léptek le az NB I-es csapat légiósai

Gheorghe Grozav a barátnőjét is hátra hagyva ment haza.

Megírtuk: szó nélkül utazott haza a kisvárdaiak két román légiósa, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlievici, pedig a klub korábban szigorúan megtiltotta a focistáinak Magyarország elhagyását. Révész Attila sportigazgató a csapattársak és családjaik biztonságát is szem előtt tartva a játékosok szerződésének felbontását kezdeményezte.

Azonnali hatállyal kitette egyik legjobb játékosát a Kisvárda
Grozav mellett Latovlevici is vétett a szabályok ellen.

Bár többször felszólítottuk a játékosokat, nem hagyhatják el a várost, amit mindenki megértett, ők múlt hét szerdán mégis hazamentek Romániába. Hogy miért? Nem tudom, Grozavnak még a barátnője is itt lakott

– fogalmazott a Borsnak Révész.

A sportigazgató elmondta, Grozavék – akik a koronavírus-járvány miatt vélhetően karanténba kerültek Romániában – két külön szponzorautóval léptek le, amit a klub a Volkswagentől kapott.

Ezeket vissza kell hozniuk, a fizetésüket pedig a szerdai naptól már nem kapják

– jelentette ki Révész. Hozzátette, nem kivételezhet senkivel, s bár a csapat legértékesebb játékosa, a Fradi által is figyelt Grozav főleg nagy veszteség – 37 találkozón 12 gólt és 8 gólpasszt jegyzett – a szabályok rá is vonatkoznak.

Kiemelt kép: Facebook/Kisvárda Master Good

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!