Magyar foci sport

Fogytán a pénz Szombathelyen

Sok esetben már a szerződés aláírásánál jártak, ám a koronavírus-helyzet miatt, türelmet kértek a szponzorok.

Hiába stabilizálta a csapat anyagi helyzetét, és került el a kiesőzónból a Szombathelyi Haladás, Séllei Árpád ügyvezető ismét nehéz helyzetben van, egyelőre április végéig látnak az NB II-es csapatnál.

Sok esetben már a szerződés aláírásánál jártunk, ám a mostani leállás miatt, egyébként érthetően, türelmet kértek a szponzorok. Kivárnak, most mindenkitől ezt kapom válaszként. Egyébként a szektorban nem mi vagyunk az egyetlenek, akik így jártak, a mamut klubokat kivéve, mint a Fradi, a Felcsút, a Vidi, az MTK, nagyjából senki nem lát egy-két hónapnál előbbre. Nem vagyunk gazdag klub, minimális tartalékunk van. Egy hónapra biztosan elég a pénzünk a fizetésekre, ami azt jelenti, hogy az áprilisban esedékes, már csökkentett pénzeket mindenkinek oda tudjuk adni, de hogy utána mi lesz, azt még mi sem látjuk. De biztosan lesz megoldás erre a helyzetre is

– nyilatkozta az ugytudjuk.hu-nak, kiegészítve azzal, a vasiaknál nem készülnek olyan drasztikus fizetéscsökkentésre, mint Győrben.

Egymás után jelentik be a bércsökkentést a magyar klubok
Az NB I-es Diósgyőr és a másodosztályú MTK is spórol a fizetéseken.

Kiderült, nem a jegybevétel hiányzik a kasszából

Egy-egy meccs kb. 2000 nézőig csak mínuszt termel a klubnak. Ilyen értelemben tehát nem. Viszont jó szériában volt most a csapat, így valószínű, hogy 2000 nézőnél jóval többen lennének egy-egy hazain. A bajnokság folytatása lenne a legnagyobb segítség. Ha van meccs, akkor az azt jelentené, hogy ismét beindult a bajnokság, vagyis újra lehetősége lenne a szponzoroknak a csapat támogatására

– mondta Séllei.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!