Magyar foci sport

Ötmillió forintot dobtak össze a Fradi és a Diósgyőr szurkolói

A járvány elleni harcot segítik a „jegybevétellel”.

Minden képzeletet felülmúlt a DVTK- és a Ferencváros-tábor akciója, melynek eredményeként ötmillió forintot gyűjtöttek a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez. A szurkolók közös kezdeményezése arra buzdított, hogy a virtuálisan vívott Diósgyőr–Ferencváros mérkőzés apropóján, aki csak teheti, vegye meg az ezer forintos belépőt.

Amint arról a Ferencváros B-Közép a Facebook-oldalán beszámolt, a bankszámlára ötmillió forint érkezett, melyet teljes egészében „a járvány miatt szorult helyzetben levő egészségügyi és egyéb intézmények megsegítésére fordítanak”.

A YouTube-on közvetített e-meccs 3–2-es FTC-győzelemmel zárult.

Kiemelt kép: MTI

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!