Magyar foci sport

Marco Rossi szerdai posztját is imádni fogják a magyarok

Sampdoria és a válogatott.

Nem vitás, hogy Marco Rossi már elvitte a „leghatásosabban posztoló szövetségi kapitány” díját. A magyar válogatottat irányító olasz szakvezető több szívhez szóló megjegyzést közölt a koronavírus-járvány kapcsán, a szerdai bejegyzése is ide sorolható.

Rossi egy-egy fotóval mutatja be karrierje csúcspontjait. Játékosként a Sampdoria mezében (1993 és 1995 közt futballozott Genovában), edzőként Sallai Rolandot ölelve, vagyis, mint Magyarország szövetségi kapitánya.

A tréner hozzáteszi, reméli, e szörnyű helyzet gyorsan véget ér, és hamarosan újra élhetjük a „normális” életünket. Az újat. Ugyanis Rossi kapitány biztos benne, a „háború” után nem leszünk ugyanazok…

Kiemelt kép: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!