Nemzetközi foci sport

A Barca a Camp Nou-stadiont is felajánlotta a vírus elleni harchoz

Minden létesítményükkel támogatják a katalán kormányt.

Olaszország után Spanyolország a koronavírus-járvány európai gócpontja, több mint 42 ezer a fertőzöttek száma, csaknem háromezren vesztették életüket. A szükségállapotot április 11-éig meghosszabbították.

A járvány Madridban a legveszélyesebb, ám a katalánokat sem kíméli. Az FC Barcelona vezérkara úgy döntött, a Camp Nou-stadionnal együtt valamennyi létesítményét felajánlja az egészségügyi hatóságoknak a Covid-19 elleni harcban.

A Mundo Deportivo beszámolója szerint az egyeztetések megkezdődtek, szóba kerülhet tábori kórház létrehozása, akárcsak az egészségügyben dolgozók ideiglenes elszállásolása. Az FCB stadionjának közelében több kórház is megtalálható.

Mint ismert, a spanyol bajnokságokat meghatározatlan időre felfüggesztették.

Kiemelt kép: PAU BARRENA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!