Magyar foci sport

Mentálisan nincs rendben az NB I-es fociedző

Mindenkit megvisel a koronavírus miatt kialakult helyzet.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége egy héttel ezelőtt, március 16-án úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány miatt felfüggeszti az NB I küzdelemsorozatát.

Feczkó-mackó fél év alatt meghódította Diósgyőrt
„A külföldi edzők talán harminc-negyven százalékban váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.”

A múlt heti, hétfő délutáni edzésen megjelentek a futballisták, akiket azonban egy részletes tájékoztató után hazaküldött a DVSC vezetősége és stábja. A felfüggesztésről, az azóta eltelt időről, valamint a játékosok otthoni feladatvégzéséről a debreceniek vezetőedzője, Vitelki Zoltán nyilatkozott a klubhonlapnak.

Azt mondhatom, egészségileg jól érzem magam, mentálisan viszont nem. Itthon vagyok a családommal, próbáljuk betartani azokat az intézkedéseket, melyek segítik mielőbb átvészelni ezt az időszakot. Nagyon rosszul élem meg, hisz mint a játékosoknak, természetesen nekem is a sport töltötte ki a mindennapjaimat. Ettől függetlenül próbálom értékelni az elmúlt heteket, hónapokat, és igyekszem hasznosan eltölteni a napokat. Próbálok építkezni a jövőre, bízom benne, minél hamarabb el tudjuk kezdeni a közös munkát a csapattal

– fogalmazott Vitelki Zoltán, aki áttért az MLSZ határozatára.

Úgy gondolom, eredménytől függetlenül, hamarabb fel kellett volna függeszteni a bajnokságot. A Zalaegerszeg elleni egy nagyon ingerszegény meccs volt szurkolók nélkül, talán már azt sem kellett volna lejátszanunk. Azon túlmenően, hogy sportemberek vagyunk, sajnáljuk, de jó döntés született. A kényszerpihenőre egyéni programot kaptak a játékosok, erősítő és fizikális feladatokat is kell végezniük otthon. Ezekről természetesen visszajelzést kell küldeniük, tehát ellenőrizve vannak, de nagyon bízom benne, hogy rövid időn belül ismét személyesen tudjuk tovább folytatni a tréningeket.

Kiemelt kép: dvsc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!