Magyar foci

Döntött az MLSZ, felfüggesztette az NB I-et

Nagy bejelentés.

Mint ismert, Európában majdhogynem egyedülálló módon a honi élvonalban – szurkolók nélkül – futballoztak múlt szombaton. Több játékos megszólalása után a Hivatásos Labdarúgók Szervezete is azzal a kéréssel fordult a szövetséghez, hogy álljon le az NB I. Az MLSZ, amely már korábban felfüggesztette az utánpótlás-bajnokságokat, hétfőn bejelentette, hogy átmenetileg (?) leáll az NB I is.

Ahogy Sipos Jenő szóvivő a szövetség hivatalos Facebook-csatornáján fogalmazott, az MLSZ Elnöksége – a hatóságok döntésével összhangban – azonnali hatállyal felfüggeszti a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntéséig.

A felfüggesztés idejére mindennemű személyes részvételű sporttevékenység (pl. edzés) szüneteltetése is javasolt. Az elnökség felhívja a sportszervezeteket a sportolók és sportszakemberek otthon tartózkodására vonatkozó előírások megalkotására és betartására.

Az NB I 25 fordulón van túl, az élmezőnyben Ferencváros, Fehérvár, Mezőkövesd a sorrend, míg jelenleg a Zalaegerszeg és a Kaposvár áll kieső helyen.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik