Magyar foci sport

A Fradinak és a DVTK-nak is a szurkolók adtak erőt a zárt kapuk mögött

Az edzők a fanatikusoknak is üzentek a szombati bajnokik után.

A zárt kapuk mögött rendezett 25. fordulót követően több NB I-es vezetőedző is jelezte: bár a lelátók üresek voltak, a csapataik tudták, így is számíthatnak a szurkolóikra. A Kaposvári Rákóczi FC ellen 5-0-ra nyerő Ferencvárosi TC vezetőedzője, Szerhij Rebrov például így értékelt a klub honlapjának.

Hiába nem szurkolók előtt játszottunk, a játékosok érezték a támogatásukat

– jelezte a Fradi szakvezetője.

Sergei Rebrov válaszol az újságírók kérdéseire 💬

Közzétette: Ferencvárosi Torna Club – 2020. március 14., szombat

A Diósgyőri VTK éppen a listavezető Fradinak tett nagy szívességet azzal, hogy 1-1-re végzett a második helyezett Mol Fehérvár FC vendégeként. A meccs értékelése mellett Feczkó Tamás is kitért a kapukon kívülre kényszerült szurkolókra.

Tudjuk jól, hogy a televízió előtt nagyon sokan szurkoltak nekünk, és ahogy a szurkolótáborunk elbúcsúztatott minket a Székesfehérvárra indulás előtt, az a minimum, hogy a találkozó utáni „közös képet” megcsináltuk ezúttal is. Lélekben ezúttal is velünk voltak, és nagyon szurkoltak. Ezzel háláltuk meg a szurkolók bizalmát, szimpátiáját, és amit értünk tettek

– idézi a dvtk.eu a miskolciak vezetőedzőjét.

Kiemelt kép: dvtk.eu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!