Magyar foci sport

Ez a baki a debreceni kapus rémálmaiban köszön majd vissza – VIDEÓ

Miérteket keresünk.

Ritkán látható kapushiba kellett a Zalaegerszeg második góljához. A szombati NB I-es meccs 38. percében Stieber Zoltán sem nagyon hihette, hogy megzavarja Tomas Kosickyt; aztán mégis.

A szlovák játékos legfeljebb annak örülhetett, hogy a Loki-szurkolók (legalábbis a helyszínen) nem látták a döbbenetes jelenetet…

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!