Magyar foci sport

Megható üzenet az olaszoknak a debreceni szurkolóktól

A Loki zárt kapuk mögött fogadja a Zalaegerszeget.

Európában majdhogynem utolsóként az NB I-ben még pályára lépnek az együttesek. Fájdalom, szurkolók nem lehetnek a stadionokban, így tizenhét órától a DVSC is zárt kapuk mögött fogadja a Zalaegerszeget.

Mint a hajdúsági klub Facebook-lapja megmutatta, az Ultras Debrecen meglepte a játékosokat, egyszersmind a koronavírus-járvánnyal harcoló olaszoknak is üzent.

„Hajrá, olaszok, soha ne adjátok fel!” – írták a drukkerek.

Kiemelt kép: facebook/dvsc

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!