Magyar foci sport

Olaszországot lezárták, Marco Rossi Facebook-posztban nyugtatja rajongóit

Nehéz a helyzet Olaszországban, de Rossi és családja jól van.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya éjszaka posztolt hivatalos Facebook-oldalán.

Nehéz a helyzet jelenleg Olaszországban. A családom és én is jól vagyunk.

Köszönöm az érdeklődő üzeneteket, amelyeket küldtetek.

A kapitány soraiból az nem derült ki, hogy jelenleg melyik országban van, később aztán kiderült, január óta Magyarországon tartózkodik.

Mint ismeretes, Olaszországban valamennyi sporteseményt elhalasztottak április elejéig, és az egész ország karanténba került. A hatóságok így próbálják megfékezni az egyre gyorsabban terjedő koronavírus-járványt.

Jelen állás szerint a bolgár-magyar Eb-pótselejtező mérkőzést is zárt kapuk mellett rendezik majd meg március 26-án Szófiában.

Kiemelt kép: Denis LOVROVIC / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!