Magyar foci sport

Pokoli vonat: tíz kocsiban legalább ezer fradista kel útra

Irány Zalaegerszeg.

A Ferencváros B-közép Facebook-oldal tájékoztatása szerint a MÁV szabad utat adott, így március 7-én nagyjából ezerfős vonat indulhat Budapestről Zalaegerszegre. Szerhij Rebrov együttese – amely 15-4-2-es győzelmi mutatóval vezeti a tabellát – szombat este 19.30-tól játszik az NB I tizenegyedik helyén álló ZTE otthonában.

Aligha kérdéses, hogy fergeteges hangulatban telik majd az út, ahogy a felhívásban olvasható: hangorkánra felkészülni…

Kiemelt kép: Facebook/Ferencváros B-közép

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!