Magyar foci sport

Kihallgatták a Ferencváros légiósát a DVSC elleni mérkőzés után

Összetörték az autóját, amit egy barátjának adott kölcsön.

Vasárnapra virradó éjszakára valaki összetörte a kocsiját a Ferencváros légiósának, Isaelnek. A Ripost úgy tudja, hogy a sofőr Budapesten, a II. kerületi Tölgyfa utcában belehajtott a labdarúgó ott parkoló autójába, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei bejelentés alapján 2020. március 1-jén intézkedtek a Budapest, II. kerület Tölgyfa utcában, mert onnan anyagi káros balesetről érkezett bejelentés. A rendőrök kiérkezésekor a feltételezett okozó már nem tartózkodott a helyszínen. A rendőrök a szükséges intézkedéseket megtették, a helyszínen tartózkodó sértettet meghallgatták és az anyagi káros baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják

– írta a lap megkeresésére a BRFK.

Isael Barbosa egyébként a baleset előtt, péntek éjszaka éppen a csapat népligeti szállásán aludt, mert a Fradinál a játékosok a meccset megelőző éjszaka összetartásra vonulnak. Isael egy barátjának adta kölcsön az autóját, ő parkolt le vele oda, ahol a baleset történt. Az ügyben a focistát is kihallgatta a rendőrség.

Kiemelt fotó: www.fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!