Magyar foci sport

A tizenhatosról ollóztak csodagólt a megyei harmadosztályban

Nem akármilyen találat született a Vas megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi nyitófordulójában: a Sorkifalud-Bucsu meccsen a tizenhatos környékéről ollózott a kapuba a vendégek csatára – írja a Savaria Fórum.

A vendégek találata egy bedobás után esett, a hazai védők kifejelték az ötös környékére érkező labdát, azonban az a tizenhatos vonalán kívül helyezkedő Süle Norbert elé került, aki eldőlve, félfordulattal úgy lőtte meg a magas ívben lehulló labdát, hogy az védhetetlenül vágódott a kapu bal oldalába.

Süle három gólt szerzett a találkozón, a vendégcsapat egyébként 5-3-ra nyerte a találkozót.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!