Magyar foci

Németh Krisztián visszavágyik a válogatottba

Szerinte pár hétre szüksége lesz, hogy visszanyerje a formáját.

Legalább egy-két hétre lesz szüksége a formába kerüléshez Németh Krisztiánnak, a 37-szeres magyar válogatott futballista, az Egyesült Államokból hazatérve másfél éves szerződést írt alá a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelynél.

A 31 éves csatár az M4 Sport Sporthíradó című műsorának pénteken azt nyilatkozta, hogy hosszabb ideje csapat nélkül, egyénileg edzett.

Azért az mindig más, ha egy játékos a társakkal együtt tud edzeni és felkészülni, remélem, hogy minél hamarabb sikerül visszanyerni a formámat

– mondta Németh.

Az MTI beszámolója szerint a támadó arról is beszélt, hogy Szlovákiában jobban szem előtt lesz, mint az Egyesült Államokban, teljesítményével pedig felhívhatja magára Marco Rossi szövetségi kapitány figyelmét. Hozzátette, ahhoz, hogy legyen esélye újra a válogatottban játszani, gólokat kell szereznie és jól kell futballoznia Dunaszerdahelyen.

A Győrből származó futballista – aki a 18-as mezszámot viseli majd új csapatában – legutóbb az észak-amerikai MLS-ben a Sporting Kansas City együttesénél szerepelt.

Kiemelt fotó: www.dac1904.sk

Olvasói sztorik