Magyar foci sport

„Nagy pofont kaptunk, egy pillanatra padlót is fogtunk”

A Ferencvárosnál nehezen viselték a mezőkövesdi vereséget.

A Debrecen elleni bajnoki mérkőzés előtt Sigér Dávid képviselte a játékosokat a Ferencváros sajtótájékoztatóján, ahol természetesen a mezőkövesdi vereség is szóba került.

Egy nagy pofont kaptunk Mezőkövesden, amitől egy pillanatra padlót is fogtunk. Ugyanakkor egy sportolónak ilyenkor kell jól reagálni, felállnia, és megmutatnia, hogy képes továbbra is keményen küzdeni. A célunk, hogy szombaton újra három pontot szerezzünk. Ősszel valóban nagy különbséggel győztük le a Lokit, de nem szabad ebből kiindulni. Nincs két ugyanolyan meccs, ráadásul az ellenfelünknél is sok változás történt azóta, úgyhogy biztosan nem ugyanazzal a stratégiával jönnek hozzánk

– ismerte el a Ferencváros középpályása.

Szerhij Rebrov vezetőedző szerint sem dőlt össze a világ, a vereségek benne vannak a sportban.

Minden együttes szokott veszíteni, ez benne van a játékban. A csapat tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit kell tennie a következő mérkőzésen, hogy újra nyerjünk. Ezen a héten arra koncentráltunk, hogy elemezzük a szombati ellenfelünk, a Debrecen taktikáját, és kijavítsuk a saját hibáinkat. Remélem, hogy a csapat most még motiváltabban lép pályára, de nemcsak azért, mert pontokat veszítettünk múlt héten, hanem mert a saját szurkolóink előtt játszhatunk a hétvégén, és természetesen meg akarjuk nyerni a bajnoki címet

– mondta a tréner.

Kiemelt fotó: www.fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!