Magyar foci sport

Budapest Honvéd: négy játékos csatlakozik a csapathoz

Az utánpótlásból erősítenek a piros-feketék.

A téli törökországi edzőtáborban több fiatal tehetség is lehetőséget kapott Giuseppe Sanninótól. A Budapest Honvéd most hivatalos honlapján jelentette be, közülök felnőttcsapat keretének tagja lesz a tavaszi szezonban, Buna Gábor, Irimiás Gergő, László Dávid, valamint Szendrei Norbert.

„Dzsudzsák Balázs dönt, pont százzal több meccse van, mint nekem”
Szoboszlai Dominik állítja, nem nagyképű, csak nagy az önbizalma. 

A játékosok az NB I-es gárdával készülnek, ha a csapat szakmai stábja úgy dönt, akkor az NB I-es együttesben is pályára léphetnek, ha pedig nem, akkor a kooperációs megállapodás keretén belül az NB II-es Ajka, illetve az NB III-as csapat tagjaként edződhetnek a tavaszi szezon során – írja a klub honlapja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!